Inel cu snur reglabil si margele Miyuki negre si pandantiv cub

30,00 lei

Inelul cu snur reglabil bej și margele Miyuki negre și pandantiv cub este o bijuterie elegantă și sofisticată, care emană o aură de mister și rafinament. Realizat cu o atenție deosebită la detalii, acest inel adaugă un element distinctiv oricărei ținute.

Snurul reglabil permite purtătorului să ajusteze dimensiunea inelului pentru a se potrivi perfect degetului. Acest aspect îl face potrivit pentru o gamă variată de mărimi de degete, oferind un confort optim.

Margelele Miyuki negre adaugă un contrast frumos și profund la designul inelului. Ele sunt cunoscute pentru calitatea lor superioară și pentru modul în care strălucesc sub lumina naturală sau artificială. Aceste margele sunt aranjate cu grijă pe snur, creând un model delicat și stilat.

Pandantivul în formă de cub este elementul central al inelului și adaugă o notă modernă și contemporană întregii bijuterii. Cubul este confecționat cu atenție la detalii, iar designul său geometric oferă o notă de eleganță minimalistă.

În ansamblu, inelul cu snur reglabil și margele Miyuki negre și pandantiv cub este o bijuterie deosebită, potrivită pentru orice ocazie. Este un accesoriu versatil care poate completa cu grație orice ținută, de la casual la elegantă, oferind un stil distinctiv și sofisticat.

Solicita mai multe informații
SKU: #inelmiyukinegrepandantivsteluta-1-1 Categorii: , , Etichete: ,
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a-ți oferi cea mai relevantă experiență. Dând clic pe „Accept”, esti de acord cu utilizarea cookie-urilor
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 30,00 lei!
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.