Bratara soare si cer

35,00 lei

Brățara pe șnur reglabil din mătase neagră cu mărgele Miyuki Opaque Sky Blue Luster și mărgele placate cu aur 24k este o bijuterie elegantă și rafinată, perfectă pentru a completa ținutele tale cu un element distinctiv și strălucitor. Această brățară este creată cu atenție la detalii, folosind materiale de calitate superioară, pentru a asigura un aspect deosebit și durabilitate.

Mătasea neagră a șnurului conferă brățării un caracter sofisticat și subtil, permițându-i să se potrivească cu diverse stiluri vestimentare și să fie purtată în diferite ocazii. Mărgelele Miyuki Opaque Sky Blue Luster adaugă o notă subtilă de culoare și strălucire, conferind brățării un aspect distinctiv și atrăgător. Aceste mărgele sunt atent selectate și dispuse într-un model armonios, evidențiind îndemânarea artizanului care a creat bijuteria.

Punctul central al brățării îl reprezintă mărgelele placate cu aur 24k, care adaugă o notă de lux și eleganță. Placarea cu aur 24k conferă brățării un strălucit intens și o aură de rafinament, transformând-o într-o bijuterie cu adevărat specială.

Designul reglabil al șnurului îți permite să ajustezi brățara pentru a se potrivi perfect încheieturii tale, asigurând confort și ușurință în purtare. Această brățară poate fi purtată cu încredere în diferite contexte, de la evenimente formale la momente mai informale, completându-ți cu eleganță stilul personal.

În concluzie, brățara pe șnur reglabil din mătase neagră cu mărgele Miyuki Opaque Sky Blue Luster și mărgele placate cu aur 24k este o bijuterie atent realizată, ce adaugă o notă subtilă de culoare, strălucire și lux ținutelor tale, reflectând eleganța și rafinamentul celui care o poartă.

Chiar si in aceste conditii, pot exista diferente de culoare sau dimensiune intre prototip si produsul final comandat.

A se evitat introducerea bratarii in apa sarata sau cu clor.

5 în stoc

Solicita mai multe informații
SKU: #soarecer Categorii: , , Etichete: , ,
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Economisiți -13%! Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 40,00 lei 35,00 lei.
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.