Bratara cu snur reglabil si pietre Jet Capri Gold si margele Miyuki placate cu aur 24k

56,00 lei

Brățara cu snur reglabil și pietre Jet Capri Gold și mărgele Miyuki placate cu aur 24k este o bijuterie elegantă și sofisticată, perfectă pentru a completa orice ținută sau pentru a fi oferită ca un cadou deosebit. Iată o descriere detaliată a acestui produs:

  1. Design și Materiale de Înaltă Calitate: Brățara are un design subtil și modern, creat pentru a se potrivi cu o varietate de stiluri vestimentare. Snurul reglabil este confecționat dintr-un material rezistent și durabil, care poate fi ajustat pentru a se potrivi cu ușurință încheieturii tale.
  2. Pietre Jet Capri Gold: Pietrele Jet Capri Gold sunt elementul central al acestei brățări. Aceste pietre sunt probabil cristale de sticlă de calitate superioară, într-un nuanță vibrantă de auriu sau aur strălucitor, care conferă brățării un aspect strălucitor și sofisticat.
  3. Mărgele Miyuki Placate cu Aur 24k: Mărgelele Miyuki sunt celebre pentru calitatea și frumusețea lor. Ele sunt mici și elegante, de obicei fiind lucrate cu mare precizie. Aceste mărgele sunt placate cu aur 24k, ceea ce le conferă un strălucire adițională și o notă de lux.
  4. Reglabil și Ușor de Puratat: Snurul reglabil face ca brățara să fie potrivită pentru oricine, deoarece poate fi ajustat pentru a se potrivi oricărei dimensiuni a încheieturii. Astfel, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la mărimea potrivită. De asemenea, designul său ușor face ca aceasta să fie confortabilă pentru purtat în timpul întregii zile.
  5. Ambalaj de Lux: Această brățară este prezentată într-un ambalaj de lux, potrivită pentru a fi oferită cadou cuiva drag sau pentru a-ți păstra bijuteria în siguranță.

Această brățară combină frumusețea pietrelor Jet Capri Gold cu calitatea și strălucirea mărgeluțelor Miyuki placate cu aur 24k, rezultând o bijuterie deosebită care va atrage priviri admirative oriunde te-ai afla. Este un accesoriu minunat pentru a-ți completa ținuta și pentru a adăuga o notă de eleganță și strălucire.

3 în stoc

Solicita mai multe informații
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 56,00 lei!
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.