Inel cu snur reglabil si margele Miyuki negre si pandantiv queen

30,00 lei

Inelul cu snur reglabil bej și margele Miyuki negre și pandantiv Queen este o bijuterie deosebită, creată pentru a aduce o notă elegantă și distinctivă oricărei ținute. Acest inel este realizat cu margele Miyuki de culoare neagră, ceea ce conferă un aspect rafinat și sofisticat. Snurul reglabil permite ajustarea inelului pentru a se potrivi perfect pe degetul tău.

Pandantivul Queen adaugă o notă regală și strălucire suplimentară acestui inel. El este atent lucrat și dispune de detalii fine ce amintesc de eleganța regalității. Cu acest inel, vei adăuga un accent de lux și stil ținutelor tale, indiferent de ocazie. Este o bijuterie versatilă, potrivită pentru a fi purtată zi de zi sau în momentele speciale.

Inelul cu snur reglabil și margele Miyuki negre și pandantiv Queen este alegerea perfectă pentru femeile care apreciază eleganța și designul sofisticat în bijuterii. Este o expresie a gustului și stilului personal, conferindu-ți o notă de distincție în orice situație.

Solicita mai multe informații
SKU: #inelmiyukinegrepandantivsteluta-1 Categorii: , , Etichete: ,
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a-ți oferi cea mai relevantă experiență. Dând clic pe „Accept”, esti de acord cu utilizarea cookie-urilor
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 30,00 lei!
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.