Bratara cu snur reglabil si perle roz swarovski si margele Miyuki placate cu argint

56,00 lei

Brățara cu snur reglabil și perle roz Swarovski de 4mm și mărgele Miyuki placate cu argint este o bijuterie elegantă și sofisticată, potrivită pentru a fi purtată în diferite ocazii speciale sau ca o bijuterie de zi cu zi cu un farmec aparte. Iată o descriere mai detaliată a acestui produs:

  1. Design rafinat: Brățara are un design subtil și elegant, cu un snur reglabil pentru a se potrivi confortabil pe încheietura mâinii. Acest snur poate fi ajustat ușor pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni.
  2. Perle roz Swarovski: Perlele roz Swarovski de 4mm sunt elementul central al acestei brățări. Swarovski este renumit pentru calitatea și strălucirea perlelor sale, iar nuanța roz adaugă un aspect delicat și feminin.
  3. Mărgele Miyuki placate cu argint: Mărgelele Miyuki sunt cunoscute pentru precizia și frumusețea lor, iar faptul că sunt placate cu argint adaugă un element suplimentar de eleganță și strălucire brățării.
  4. Reglabilă și versatilă: Datorită designului reglabil, această brățară se potrivește comod și se poate ajusta pentru a se potrivi oricărui încheietură. Este potrivită atât pentru femei, cât și pentru fetele mai tinere, făcând-o o opțiune versatilă de cadou.
  5. Acumulare de stil: Această brățară adaugă un strop de eleganță și strălucire oricărui outfit. Poate fi purtată cu o rochie de seară sau cu o ținută casual pentru a aduce un plus de rafinament.
  6. Ambalaj elegant: Bijuteriile de calitate vin în ambalaje elegante astfel încât să puteți să o oferiți cu grație sau să o păstrați în siguranță.

Această brățară reprezintă o combinație armonioasă între perlele roz strălucitoare Swarovski și mărgelele Miyuki placate cu argint, oferind un accesoriu de lux care poate completa cu stil orice ținută. Este o bijuterie care atrage privirile și care adaugă un farmec subtil și sofisticat oricărei apariții.

20 în stoc

Solicita mai multe informații
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 56,00 lei!
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.