Inel cu snur reglabil si margele Miyuki negre si pandantiv inimioara

30,00 lei

Inelul cu snur reglabil bej și margele Miyuki negre și pandantiv în formă de inimioară reprezintă o bijuterie delicată și elegantă, ce îmbină tradiția margelelor Miyuki cu un design modern și versatil. Acest inel este confecționat dintr-un snur reglabil, care îți permite să ajustezi mărimea pentru a se potrivi perfect oricărui deget.

Margelele Miyuki negre adaugă o notă subtilă de eleganță și rafinament inelului, oferindu-i un aspect sofisticat. Pandantivul în formă de inimioară adaugă un detaliu romantic și adorabil, transformând acest inel într-o alegere perfectă pentru a-ți exprima afecțiunea față de cineva drag sau pentru a-ți îmbogăți colecția de bijuterii.

Acest inel cu snur reglabil și margele Miyuki negre este o bijuterie versatilă care poate fi purtată la orice ocazie, de la evenimente elegante la ținutele de zi cu zi. Cu un design atemporal și o combinație de culori care se potrivește oricărei garderobe, acest inel devine o alegere ideală pentru cei care apreciază eleganța și rafinamentul în bijuterii.

Solicita mai multe informații
SKU: #inelmiyukinegrepandantivsteluta-1-1-1 Categorii: , , Etichete: ,
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a-ți oferi cea mai relevantă experiență. Dând clic pe „Accept”, esti de acord cu utilizarea cookie-urilor
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 30,00 lei!
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.