Jucării Stitch și Angel din Lilo și Stitch – Baby Stitch, Plus, 12 cm, Albastru

30,00 lei

Produsul este o jucărie de pluș reprezentând personajul Stitch din universul Disney, cel mai cunoscut din filmul „Lilo & Stitch”.

  1. Dimensiuni: Această jucărie Stitch are o înălțime de 12 cm, ceea ce o face potrivită pentru mânuțele copiilor și pentru a fi purtată oriunde cu ușurință.
  2. Culoare: Jucăria este albastră, ceea ce reprezintă culoarea tradițională a personajului Stitch din film.
  3. Umplere: Produsul este umplut cu material de umplutură PP (polipropilenă) și bumbac. Acest tip de umplutură este sigur și moale, ceea ce face jucăria potrivită pentru îmbrățișări și jocuri.
  4. Temă TV & Film: Jucăria este inspirată din universul TV și film, fiind o replică fidelă a personajului Stitch. Acest lucru o face potrivită pentru fanii acestui personaj și ai filmului „Lilo & Stitch”.
  5. Material Pluș: Exteriorul jucăriei este confecționat din material de pluș, ceea ce îi conferă o textură moale și plăcută la atingere. Plușul este un material adesea folosit în producția de jucării deoarece oferă confort și durabilitate.

Această jucărie Stitch Plus este potrivită pentru copii și pentru colecționari, fiind o modalitate minunată de a aduce un pic din magia filmului „Lilo & Stitch” în viața cotidiană. Este un obiect de colecție frumos sau un cadou perfect pentru fanii acestui personaj îndrăgit din lumea Disney.

5 în stoc

Solicita mai multe informații
EAN: 3651643836401 SKU: #StitchPlus12cm Categorie:
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 30,00 lei!
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.