Jucării Stitch și Angel din Lilo și Stitch – Baby Lilo, 12cm, Roz

30,00 lei

Produsul „Jucărie Lilo, Plus, 12 cm, roz” este o jucărie de pluș de dimensiuni mici, având o înălțime de 12 centimetri. Această jucărie este inspirată dintr-un personaj din lumea TV și film, fiind bazată pe Lilo, un personaj popular. Culoarea principală a jucăriei este roz, ceea ce o face atractivă în special pentru cei care apreciază această nuanță.

Jucăria este umplută cu material PP (polipropilenă), care este un tip de umplutură comun utilizată în jucăriile de pluș. Acest material este moale, pufos și sigur pentru copii.

Având temă din lumea TV și filmului, jucăria Lilo poate fi o alegere minunată pentru colecționari sau pentru copiii care iubesc personajele lor preferate de la televizor sau din filme. Este confecționată din material de pluș de calitate, ceea ce o face plăcută la atingere și adorabilă pentru oricine iubește acest personaj.

Această jucărie de pluș poate fi un cadou potrivit pentru fanii lui Lilo sau pentru cei care apreciază obiectele de colecție legate de filme și televiziune.

4 în stoc

Solicita mai multe informații
EAN: 4239904245941 SKU: #plus-baby-lilo Categorie:
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a-ți oferi cea mai relevantă experiență. Dând clic pe „Accept”, esti de acord cu utilizarea cookie-urilor
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 30,00 lei!
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.