Jucarie de plus, Pisica, tip breloc, gri/alb, 16 cm

30,00 lei

Produsul este o adorabilă jucărie de plus sub forma unei pisici, perfectă pentru a fi folosită ca breloc. Această jucărie de plus este realizată într-un design captivant, cu detalii fine și o combinație de culori gri și alb, care o fac să iasă în evidență. Mărimea sa compactă, de aproximativ 16 cm, o face ușor de transportat și de atașat la chei, genți sau alte accesorii.

Pisica de plus este moale și pufoasă la atingere, oferind un sentiment plăcut de confort și deosebită plăcere la atingere. Cu ochii săi mici și urechile jucăușe, aceasta emană farmec și personalitate. Datorită dimensiunii sale portabile și a caracterului său atrăgător, această jucărie de plus poate fi un accesoriu minunat pentru a-ți însoți cheile sau pentru a adăuga un strop de bucurie și distracție în viața de zi cu zi.

Indiferent dacă îți dorești să îți împodobești cheile sau să oferi un cadou special cuiva drag, această jucărie de plus în formă de pisică va încânta cu siguranță oricine cu simplitatea și farmecul său.

5 în stoc

Solicita mai multe informații
EAN: 4581936305682 SKU: brelocpisicagri Categorii: ,
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 30,00 lei!
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.