Jucarie de plus, Pisica, tip breloc, bej/alb, 16 cm

30,00 lei

Produsul este o adorabilă jucărie de plus sub forma unei pisici, concepută pentru a fi folosită ca breloc. Cu o lungime de aproximativ 16 cm, această jucărie de plus se încadrează perfect în palma ta și poate fi prinsă ușor de chei, geantă sau rucsac, adăugând o notă de distracție și căldură oriunde te-ai duce.

Pisica de plus are o nuanță elegantă de bej sau alb, conferindu-i un aspect curat și atrăgător. Materialul moale și plăcut la atingere îi oferă un aspect prietenos și este ideal pentru mângâiere și îmbrățișare.

Cu ochii săi mari și expresivi, nasul mic și urechile simpatice, această jucărie de plus redă într-un mod adorabil caracteristicile unei pisici reale. Detaliile fine și cusăturile bine realizate asigură calitatea și durabilitatea produsului, astfel încât să te bucuri de acest breloc minunat pentru mult timp.

Indiferent dacă îl folosești pentru a-ți personaliza accesoriile sau ca o mică bucurie de purtat cu tine, această jucărie de plus în formă de pisică va aduce zâmbete și bucurie în viața ta de zi cu zi.

14 în stoc

Solicita mai multe informații
EAN: 4951862955150 SKU: brelocpisicabej Categorii: ,
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 30,00 lei!
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.