Promo Geanta Huggy Wuggy Roz + Jucarie Breloc unicorn albastru

60,00 lei

Produsul „Promo Geanta Huggy Wuggy Roz + Jucarie Breloc unicorn albastru” reprezintă o pereche adorabilă de accesorii, perfecte pentru a aduce un strop de bucurie și culoare în viața ta. Această ofertă specială conține o geantă Huggy Wuggy roz și o jucărie breloc unicorn albastru. Aceste două elemente sunt ca o îmbrățișare prietenoasă și un zâmbet fermecător în forma unui unicorn, care completează orice ținută sau moment special.

Geanta Huggy Wuggy roz este o alegere fermecătoare pentru oricine dorește să aducă un strop de căldură și veselie în viața de zi cu zi. Cu nuanțele sale de roz și un design prietenos, această geantă este perfectă pentru a transporta obiecte personale esențiale și pentru a te însoți în activitățile tale zilnice. Este moale, plăcută la atingere și gata să-ți fie alături în aventurile tale.

Jucăria breloc unicorn albastru este o adăugare dulce și fermecătoare la acest set. Unicornul cu ochii blânzi și culorile vesele aduce o notă de magie și prietenie în fiecare zi. Poate fi atașat cu ușurință la ghiozdan, chei sau geanta Huggy Wuggy pentru a-ți aminti mereu de frumusețea detaliilor mici.

Cu aceste două accesorii adorabile, vei putea să-ți exprimi personalitatea și să aduci un zâmbet în jurul tău. Fie că le folosești pentru a-ți înfrumuseța ținuta sau le oferi ca un gest de afecțiune, geanta Huggy Wuggy și jucăria breloc unicorn vor face viața ta mai veselă și mai colorată.

1 în stoc

Solicita mai multe informații
SKU: #geantahuggywuggyroz-1 Categorii: , Etichetă:
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a-ți oferi cea mai relevantă experiență. Dând clic pe „Accept”, esti de acord cu utilizarea cookie-urilor
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Economisiți -25%! Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 79,98 lei 60,00 lei.
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.