Promo Geanta inghetata curcubeu + Jucarie Breloc unicorn albastru

60,00 lei

Geanta, cu forma sa inedită de înghețată, este realizată din silicon durabil, astfel încât să fie ușor de întreținut și rezistentă la apă. Cu un design curcubeu vibrant, aceasta adaugă un strop de veselie oricărei ținute. Dispune de suficient spațiu pentru a transporta lucruri esențiale sau obiecte personale și este potrivită pentru a fi folosită în diverse contexte, de la plajă la călătorii.

Jucăria breloc în formă de unicorn albastru este o completare perfectă pentru geantă sau pentru oricare alt obiect la alegere. Realizată dintr-un material moale, jucăria este adorabilă și fermecătoare. Poate fi atârnată de ghiozdan, chei sau geanta înghețată pentru a adăuga un plus de stil și personalitate accesoriilor tale.

Împreună, aceste două elemente creează un set atrăgător și original, ideal pentru cei care apreciază accesorii amuzante și expresive. Fie că le utilizezi pentru tine sau le oferi ca un cadou special, geanta și jucăria breloc unicorn aduc un zâmbet pe fața oricui le întâlnește.

1 în stoc

Solicita mai multe informații
SKU: #geantaingheatacurcubeu-1 Categorii: , Etichetă:
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a-ți oferi cea mai relevantă experiență. Dând clic pe „Accept”, esti de acord cu utilizarea cookie-urilor
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Economisiți -25%! Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 79,98 lei 60,00 lei.
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.