Promo Geanta pop it acadea + Jucarie Breloc unicorn galben

60,00 lei

„Promo Geanta pop it acadea + Jucarie Breloc unicorn galben” este un set de accesorii distractive potrivite pentru oricine iubește culorile vesele și elementele de joc. Geanta Pop It cu tematică de acadea este o jucărie senzorială captivantă, perfectă pentru a ajuta la relaxare și gestionarea stresului. Aceasta are bule care se pot apăsa și face un sunet satisfăcător când sunt apăsate. Cu un design colorat și aspect de acadea, această geantă va aduce un zâmbet pe fața oricui.

Jucăria Breloc unicorn galben este un adorabil breloc în formă de unicorn, cu detalii de culoare galben strălucitor. Poate fi atârnat de geanta Pop It sau de chei pentru a adăuga un element ludic și plin de culoare în viața ta de zi cu zi. Unicornul este o figurină minunată, perfectă pentru a-ți înveseli ziua.

Acest set este potrivit pentru toate vârstele și poate fi un cadou minunat sau un răsfăț personal pentru a-ți aduce o doză de bucurie în viața de zi cu zi.

2 în stoc

Solicita mai multe informații
SKU: #geantapopitacadea-1 Categorii: , Etichetă:
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a-ți oferi cea mai relevantă experiență. Dând clic pe „Accept”, esti de acord cu utilizarea cookie-urilor
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Economisiți -25%! Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 79,98 lei 60,00 lei.
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.