Palarie de protectie la baie/dus copii albastra

25,00 lei

Îngrijorat că bebelușul tău plânge din cauza apei care îi intră în urechi în timpul spălării părului? Soluția vine sub forma acestei sapci de duș pentru copii! Cu două pernițe ajustabile pentru urechi, această sapcă moale și elastică rezolvă această problemă. Acest produs nu doar protejează ochii și urechile bebelușului de șampon și apă, ci poate fi și o palarie de soare sau o modalitate de a-ți menține părul departe de ochi în timpul tunsului.

Această sapcă de dus pentru copii este ecologică, moale și ușoară, dar totodată puternică și durabilă. Cu elasticitate suficientă pentru a rezista în timp și a putea fi refolosită.

Sapca are 4 reglaje pentru dimensiune, astfel încât să se potrivească capului copilului în funcție de vârsta sa (0-6 ani).

Proiectată pentru a fi o protecție sigură pentru ochi și urechi în timpul spălării părului, această sapcă permite bebelușului să-și deschidă ochii și să respire în timpul șamponării.

Cu funcții 3-în-1, această sapcă de dus pentru copii poate fi folosită și ca parasolar sau pentru a preveni intrarea părului în ochi în timpul tunsului. Disponibilă acum și într-o frumoasă nuanță de roz.

9 în stoc

Solicita mai multe informații
EAN: 4044633841216 SKU: 4044633841216 Categorii: ,
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 25,00 lei!
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.