Inel cu snur reglabil si margele Miyuki negre si pandantiv steluta

30,00 lei

Inelul cu snur reglabil bej și mărgele Miyuki negre și pandantiv steluță este o bijuterie elegantă și subtilă, creată cu atenție la detalii pentru a aduce un strop de strălucire și eleganță oricărei ținute. Snurul reglabil îți permite să ajustezi inelul pentru a se potrivi perfect degetului tău, indiferent de mărimea acestuia.

Mărgelele Miyuki negre adaugă o notă de mister și rafinament, conferind inelului un aspect distinct. Aceste mărgele sunt cunoscute pentru calitatea lor superioară și strălucirea lor intensă.

Pandantivul sub formă de steluță adaugă un element subtil de farmec și eleganță inelului, făcându-l să iasă în evidență și să atragă privirile. Este o bijuterie perfectă pentru a-ți completa ținutele de zi cu zi sau pentru a adăuga un strop de strălucire la ocaziile speciale.

Acest inel cu snur reglabil și mărgele Miyuki negre și pandantiv steluță este o alegere excelentă pentru cei care apreciază bijuteriile rafinate și căută un accesoriu unic și deosebit.

Solicita mai multe informații
SKU: #inelmiyukinegrepandantivsteluta Categorii: , , Etichete: ,
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a-ți oferi cea mai relevantă experiență. Dând clic pe „Accept”, esti de acord cu utilizarea cookie-urilor
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 30,00 lei!
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.