Bratara Cod Morse SOUL SISTER

39,99 lei

Brățara Cod Morse „Soul Sister” este o bijuterie fină și elegantă, creată cu grijă și atenție la detalii, ce combină frumusețea margelelor Miyuki cu subtilitatea și semnificația codului Morse. Această brățară reprezintă o modalitate unică de a transmite un mesaj special, într-un mod subtil și personal.

Designul brățării este compus din margele Miyuki, cunoscute pentru calitatea și uniformitatea lor, și margele Miyuki placate cu aur de 24 de karate, care adaugă o notă de strălucire și rafinament. Margelele Miyuki sunt dispuse astfel încât să formeze literele codului Morse, creând astfel un mesaj ascuns cu semnificație profundă.

Mesajul „You are the sister I got to choose” este transpus în codul Morse pe această brățară, adăugând un element secret și sentimental designului. Codul Morse, cu puncte și linii, creează un limbaj propriu, iar în acest caz, ascunde un sentiment cald și prietenos dedicat surorii tale de suflet.

Această brățară nu doar că este o bijuterie frumoasă, ci și o modalitate subtilă de a exprima legătura specială dintre tine și sora ta de suflet. Fiecare dată când o privești sau o porți, amintirea acestui mesaj secret va adăuga un zâmbet pe chipul tău și va încălzi inimile voastre.

Indiferent dacă o porți pentru tine sau o oferi cuiva drag, Brățara Cod Morse „Soul Sister” este o alegere minunată, combinând eleganța, semnificația și unicitatea pentru a crea o bijuterie de neuitat.

Solicita mai multe informații
SKU: #bratara-cod-morse-soul-sister Categorii: , ,
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 39,99 lei!
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.