Bratara reglabila cu pandant cruciulita din alama, placata cu platina snur rosu

25,00 lei

Brățara reglabilă cu pandant cruciuliță din alamă, placată cu platină și șnur roșu este o bijuterie elegantă și semnificativă. Această brățară este creată cu atenție la detalii și combină materiale de înaltă calitate pentru a oferi o piesă unică și frumoasă. Iată o descriere mai detaliată a produsului:

  1. Material: Brățara este confecționată snur reglabil mastase si un pandant cruciulita de 8 mm placata cu platina, un metal care se remarcă prin durabilitatea sa și rezistența la coroziune.
  2. Design reglabil: Brățara este reglabilă, ceea ce înseamnă că se poate adapta ușor la orice dimensiune de încheietură a mâinii. Aceasta face din ea o opțiune versatilă pentru cadouri, deoarece se potrivește unei game largi de dimensiuni.
  3. Pandant cruciuliță: Pandantul este în formă de cruciuliță, simbolul universal al credinței și spiritualității. Acesta poate reprezenta o expresie a credinței personale sau poate fi pur și simplu o piesă de bijuterie frumoasă.
  4. Șnur roșu: Brățara este completată de un șnur roșu, care adaugă o notă de culoare și simbolism. În multe culturi, șnurul roșu este considerat un talisman norocos sau un simbol de protecție împotriva energiilor negative.
  5. Aspect elegant și versatil: Datorită combinației de alamă, platină și șnur roșu, această brățară are un aspect elegant și poate fi purtată în diferite contexte, de la ocazii speciale la zi cu zi. Este un accesoriu care poate completa cu grație diverse ținute.

Această brățară reglabilă cu pandant cruciuliță din alamă, placată cu platină și șnur roșu poate fi un cadou minunat pentru a celebra credința, pentru a aduce noroc sau pentru a adăuga o notă de eleganță oricărei ținute. Este o bijuterie cu semnificație și stil.

7 în stoc

Solicita mai multe informații
SKU: #bratadamacriuciulitasnurrosu Categorii: , , , Etichete: , , ,
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Economisiți -38%! Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 40,00 lei 25,00 lei.
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.