Brățară cu perle de 6 mm și 4 pandantive inima aurii

60,00 lei

Brățara cu perle de 6 mm este o bijuterie elegantă și rafinată, perfectă pentru a adăuga un touch de strălucire și stil oricărui outfit. Fiecare perlă de 6 mm este atent selecționată pentru a asigura o calitate superioară și un aspect atrăgător. Șnurul de mătase bej adaugă o notă delicată și feminină, completând aspectul general al brățării.

Elementele deosebite ale acestei bijuterii sunt cele 4 pandantive în formă de inimă aurii, care aduc un sentiment de romantism și căldură. Aceste pandantive sunt pline de detalii fine și strălucesc cu un sclipici discret, evidențiindu-se în mod subtil pe fondul mătăsos al șnurului.

Închizătoarea reglabilă cu bile miuky placate cu aur nu numai că adaugă o notă de eleganță, dar permite și ajustarea lungimii brățării pentru a se potrivi perfect pe încheietura oricui. Această caracteristică practică face brățara potrivită pentru a fi purtată în diferite ocazii și pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni ale încheieturii.

Global, această brățară cu perle și pandantive în formă de inimă aurii reprezintă o bijuterie sofisticată, ideală pentru a completa ținutele de seară sau pentru a oferi ca un cadou cu adevărat special.

Solicita mai multe informații
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 60,00 lei!
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.