Bratara Cod Morse TATA

39,99 lei

Brățara „Cod Morse Tata” este o piesă de bijuterie cu un design unic și semnificație specială. Această brățară este confecționată cu margele Miyuki, cunoscute pentru calitatea lor superioară și detaliile precise. Margelele Miyuki sunt mici margele de sticlă, faimoase pentru simetria și formele lor bine definite.

Designul brățării include margele Miyuki în culori diferite, aranjate în modele care reprezintă literele codului Morse. Fiecare margea în acest model corespunde unei anumite secvențe de puncte și linii, așa cum este folosit în codul Morse pentru a reprezenta litere și numere. Acest lucru face ca brățara să fie nu numai un accesoriu frumos, ci și un mesaj criptat care poartă o semnificație personală.

În plus, anumite margele Miyuki sunt placate cu argint, ceea ce adaugă o notă de strălucire și eleganță brățării. Placarea cu argint conferă brățării un aspect deosebit și poate simboliza importanța și valoarea relației dintre tată și copil.

Această brățară „Cod Morse Tata” poate fi atât un accesoriu minunat pentru a-ți completa ținutele, cât și o modalitate subtilă de a-ți exprima afecțiunea și recunoștința față de tatăl tău. Este o combinație între designul sofisticat, mesajul personal și semnificația profundă, făcându-l potrivit pentru a fi purtat în diverse ocazii sau ca un cadou memorabil.

Solicita mai multe informații
SKU: #bratara-cod-morse-tata Categorii: , ,
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 39,99 lei!
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.