Bratara Cod Morse MAMA

39,99 lei

Brățara „Cod Morse Mama” este o creație minunată care îmbină în mod artistic semnificația și eleganța. Această brățară este realizată din mărgele Miyuki, cunoscute pentru calitatea și detalii fine, precum și mărgele Miyuki placate cu aur de 24k, adăugând o notă de strălucire și rafinament.

Designul brățării prezintă un mesaj special în codul Morse – „Mama” – si o declarație emoționantă „Tu esti binecuvantarea mea”. Codul Morse adaugă o dimensiune intrigantă, permițând purtătorului să poarte cu sine un secret încărcat de semnificație.

Mărgelele Miyuki, cunoscute pentru precizia lor și diversitatea de culori, contribuie la crearea unui aspect delicat și sofisticat al brățării. Adiția de mărgele placate cu aur de 24k adaugă o strălucire subtilă, aducând un element de lux și eleganță în designul brățării.

Această brățară nu este doar o piesă de bijuterie, ci și o expresie a afecțiunii și recunoștinței față de mamă. Prin combinația sa de simbolism și frumusețe vizuală, „Cod Morse Mama” devine o modalitate unică de a păstra aproape un mesaj sentimental și de a celebra legătura specială dintre mamă și purtătorul brățării. Indiferent dacă este purtată zilnic sau păstrată ca o comoară personală, această brățară va atrage cu siguranță priviri și va stârni conversații prin povestea sa emoționantă și designul său excepțional.

Solicita mai multe informații
SKU: #bratara-cod-morse-mama Categorii: , ,
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 39,99 lei!
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.