Bratara Cod Morse HUG

39,99 lei

Brățara „Codul Morse Hug” este o creație unică și elegantă care combină stilul tradițional cu un mesaj secret ascuns în codul Morse. Această brățară este confecționată cu margele Miyuki, cunoscute pentru calitatea și detaliile lor excepționale, și adaugă o notă sofisticată oricărui ținută.

Design-ul brățării este subtil și rafinat, potrivindu-se atât unei ținute casual, cât și uneia mai elegante. Margelele Miyuki sunt dispuse într-un șir delicat, formând un model subtil și atrăgător.

Cea mai frumoasă caracteristică a acestei brățări este mesajul secret codificat în codul Morse. Fiecare margea este dispusă astfel încât să reprezinte o literă sau un simbol din alfabetul Morse, ceea ce face ca această brățară să aibă o semnificație personală și intima pentru purtător. Este ca un secret ascuns într-un accesoriu elegant.

În ansamblu, Brățara „Codul Morse Hug” este mult mai mult decât o brățară – este o piesă de artă de mână, un accesoriu de modă sofisticat și un purtător de mesaje ascunse. Fie că doriți să oferiți un cadou special sau să vă bucurați de o bijuterie cu semnificație profundă, această brățară este cu siguranță un articol care atrage privirile și trezește curiozitatea celor din jur.

Solicita mai multe informații
SKU: #bratara-cod-morse-hug Categorii: , ,
Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Acest {PRODUS} poate fi al tău doar pentru 39,99 lei!
Dacă aveți întrebări, întrebați-ne.